Навигация
Твоята Количка

Специална Промоция на цялата количка. До -10% от общата цена.

Специална Промоция на цялата количка. До -10% от общата цена.

Буйка спорт - синя

Буйка спорт - синя
Буйка спорт - синя
Буйка спорт - синя
Буйка спорт - синя
Буйка спорт - синя
Буйка спорт - синя
Буйка спорт - синя
Буйка спорт - синя
Буйка спорт - синя

Цена

44.99лв.

  • Stock: Този продукт е в Наличност!
  • Производител: Колев и Колев
  • Модел: 1124
  • В момента 5 човека разглеждат този продукт!
Тези страхотни сини зимни буйки са от серията Спорт на Колев и Колев. Те са предназначени за деца, които пълзят и се изправят. Тези зимни буйки са лесни за обуване, заради ципа през ходилото. Изключително гъвкави и меки, за да щадят нежната бебешка кожа, като осигуряват оптимален комфорт и следват естествените движения на крачетата. Тъй като буйките са първите обувчици, които детето обува, изискванията към тях са по-големи. Поради тази причина специалистите на "Колев и Колев" създадоха иновативна буйка КК. Тя е неймоверно лека и мека, с лицева част изпълнена от микрофибър и каучуково ходило. Широката и заоблена предна част осигурява необходимата свобода за движение на пръстчетата за по-голямо удобство. То се гарантира и от меката яка предпазваща глезена при първите стъпки. Естественият хастар на обувчиците обгръща нежно стъпалото, а подвижната стелка улеснява избора на размер. Фините и качествени материали са подбрани с грижа за да са безопасни за мъничетата и да не излагат на риск здравето им. Наред с това те са лесни за почистване с миещ препарат и вода, затова запават добрия си външен вид и след продължителна употреба. С тях може бързо да обуете детето си и да му осигурите комфорт при плъзгане и ходене. Изборът на буйки КК дава спокойствие и сигурност за първите стъпки на детето ви.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Проверка

При нужда от консултация за този продукт или подобен на този, може да се обърнете към нас по удобен за Вас начин.

При създаването на нова поръчка е препоръчително да въведете правилен E-mail адрес, понеже на него ще получавате информация относно статута на Вашата поръчка.

Ако не получите E-mail относно приемането на Вашата поръчка, моля свържете се с нас чрез онлайн чата ни вдясно или по телефон.

Обработването на всяка поръчка става по следният начин:
- Работен ден (между 10:00 - 16:30): До няколко часа
- Не работен ден: Поръчката се изпълнява на следващият работен ден
Тагове: Буйка , спорт , синя