Навигация
Твоята Количка

Специална Промоция на цялата количка. До -10% от общата цена.

Дънки, панталони и долнички

Дънки, панталони и долнички

Прекрасно допълнение към облеклото за всеки стил, магазинът предлага различни модели на панталони за всякакви сезони. Те са практични, модни и дизайнерски съобразени с бебешките нужди за комфорт и свобода на движение. Съчетавайки се прекрасно с различно горнище или блуза, те са практично съобразени за всякакви поводи като разходка, празнични и рождени дни и за ежедневна употреба. За тази цел предложенията са разнообразни като дълги ежедневни и официални панталони, долнички, три-четвърти и седем-осми модели.

Артикулите са проектирани за бебешката структура така, че да създават удобство при носене с помощта на ластични ленти в кръста, които не притискат детското коремче

Разнообразното закопчаване с копчета е съчетано с регулиращ ширината на кръста ластик, а крачолите, спрямо модела, могат да бъдат с ластик за фиксиране на дължината или в свободни и широки кройки.Освен атрактивните цени на артикулите, детски маркет КидсФешънКоко ви предлага бърза и сигурна доставка до всяка точка на страната.

Екипът на KoKoKids е на Ваше разположение! Телефон за връзка: 0893493345

Няма продукти в тази категория.