Навигация
Твоята Количка

Специална Промоция на цялата количка. До -10% от общата цена.

Бельо

Бельо
Удобното бельо е задължително за децата и подрастващите. Техните движения трябва да са естествени, без да се чувстват неудобно в дрехите си. Материите, които предлагаме, са нежни и качествени. Моделите са стандартни и комфортни.

Разгледайте каталога ни и поръчайте в КидсФешънКоко.

Специално селектирахме най-добрите производители бельо за момичета и ги събрахме в тази категория. Удобни и изработени от най-подходящите материи за вида си. 


Освен атрактивните цени на артикулите, детски маркет КидсФешънКоко ви предлага бърза и сигурна доставка до всяка точка на страната.

Екипът на KoKoKids е на Ваше разположение! Телефон за връзка: 0893493345
Производител: Бейби джи
Мек и удобен халат за след баня или преди сън.Практично и ефикасно решение за да няма болни деца.Изграден от висококачествени и нетоксични материали, халатът е безопасен за всяка кожа.Халатът има качулка с коронка за всички малки принцески.Състав: 100% памук..
27.00лв.
Производител: Бейби джи
Мек и удобен халат за деца.Удобно и практично след баня, за да няма настинали.Комплектът включва и чехлички които са много меки и удобни.халатът е дебел и ще държи топло дълго след баня.Използвани са здрави, висококачествени и нетоксични материали за направата.Състав: 100% памук..
30.00лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)