Навигация
Твоята Количка

Специална Промоция на цялата количка. До -10% от общата цена.

Боти, ботуши

Боти, ботуши

Комфорт, топлина, сигурност това са нашите специално подбрани боти и ботуши. Ние от КидсФешънКоко знаме, че родителите постоянно търсят начини да предпазят децата си. Нашата колекция предлага най-качествените продукти за да помогне на родителите.

Голямо разнообразие от цветова гама, модели и материи и на достъпни цени. Може да видите пълната колекция по-долу, също така може да разгледате нашата колекция от апрески за момчета, за по-голям избор.


Освен атрактивните цени на артикулите, детски маркет КидсФешънКоко ви предлага бърза и сигурна доставка до всяка точка на страната.

Екипът на KoKoKids е на Ваше разположение! Телефон за връзка: 0893493345

Производител: Колев и Колев
Детски боти 7203081 Колев и КолевКрасиви боти за момче в черен цвят, освежени с модерни цветни линии резултата от което е спортна бота с модерна визия.Подметката е в тъмен цвят, изработена е от висококачествен термоустойчив каучук.Удебеленото ходило от  не позволява подхлъзване, а вградената си..
84.99лв.
Производител: Колев и Колев
ХАРАКТЕРИСТИКИ: Топли ботуши в модерен сив цвят с контрастни акценти. Дизайнът е спортно-елегантен и придава олекотена визия, която се подсилва от атрактивното многослойно двуцветно грайферно ходило. Петата е усилена, за да гарантира стабилност, а вградената система Flexi Step дава гъвкавост и ..
74.99лв.
Производител: Колев и Колев
ХАРАКТЕРИСТИКИ: Топли ботуши в тъмносиньо с контрастни апликации светкавици. Дизайнът е спортно-елегантен и придава олекотена визия, която се подсилва от атрактивното многослойно двуцветно грайферно ходило.Петата е усилена, за да гарантира стабилност, а вградената система Flexi Step дава гъвкаво..
74.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски ботуши 9542013 Колев и КолевДетски водонепромукаеми ботуши с мембрана ККТЕХ, която не позволява просмукването на вода във вътрешността на обувките.Осигурява проветривост на стъпалата и комфорт при продължителна употреба.Езикът се прегъва така, че да предпазва проникването на вода..
104.99лв.
Производител: Колев и Колев
Зимни боти 91740212 Колев и КолевДетски кожени зимни боти за момчета с топъл зимен хастар и топла стелка.Изработени от кожа и велур в тъмно синьо.Лесно обуване и стабилно закрепване с лепенки.Укрепена пета, както и леко и гъвкаво ходило със система Flexi step.Система Флекси степ ..
79.99лв.
Производител: Колев и Колев
Зимни боти 91740213 Колев и КолевДетски кожени зимни боти за момчета с топъл зимен хастар и топла стелка.Изработени от кожа и велур в тъмно синьо.Лесно обуване и стабилно закрепване с лепенки.Укрепена пета, както и леко и гъвкаво ходило със система Flexi step.Система Флекси степ ..
84.99лв.
Производител: Колев и Колев
Зимни боти 964071 Колев и КолевЧерни кожени ботуши с изчистен спортно-елегантен дизайн.Имат топъл хастар, укрепена пета, гумиран протектор в предната част за по-сигурна защита и цип за лесно обуване. Моделът е подходящ както за момче,така и момиче. Ходилото е с грайфери, изработено от термо..
84.99лв.
Производител: Колев и Колев
Ботуши Колев и Колев 7174051ХАРАКТЕРИСТИКИ:Детски ботуши, изпълнени в тъмносиньо с контрастираща силвър лента, която придава модерен акцент на дизайна. Кончът завършва с мека яка от велур за повече комфорт. Бомбето е подсилено с гумиран протектор с релефна повърхност. Ходилото е от термо..
79.99лв.
Производител: Колев и Колев
Ботуши Колев и Колев 7174052ХАРАКТЕРИСТИКИ:Детски зимни ботуши в черно, с контрастираща синя лента,която придава модерен акцент на дизайна.Кончът завършва с мека яка от велур;  Бомбето е подсилено с гумиран протектор с релефна повърхност;Модерно ходило от термокаучук, за добро сцепление с повър..
79.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски спортни боти 9194021 Колев и Колев Красиви боти за момче в сив цвят, освежени с модерни цветни линии резултата от което е спортна бота с модерна визия.Подметката е в тъмен цвят, изработена е от висококачествен термоустойчив каучук.Удебеленото ходило от  не позволява подхлъзване, а в..
79.99лв.
Производител: Колев и Колев
Боти Колев и Колев 945011Туристически обувки с мембрана ККТЕХ, която не позволява просмукването на вода във вътрешността на обувките. Осигурява проветривост на стъпалата и комфорт при продължителна употреба. Езикът се прегъва така, че да предпазва проникването на вода във вътрешната част на ..
84.99лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)