Навигация
Твоята Количка

Специална Промоция на цялата количка. До -10% от общата цена.

Цвички

Цвички

Ако вашето момченце спортува или е постоянно в движение, то този раздел е точно за вас. Изберете качествени олекотени и меки цвички, вашето малко момче няма да спира да тренира и да се развива. Избрали сме само висококачествени продукти.

Може и да разгледате нашата колекция от пантофи за момчета.Освен атрактивните цени на артикулите, детски маркет КидсФешънКоко ви предлага бърза и сигурна доставка до всяка точка на страната.

Екипът на KoKoKids е на Ваше разположение! Телефон за връзка: 0893493345

Производител: Беко
Цвички Беко белиЦвички „Беко“ са произведени в България и са изработени за танци, спорт и развлечение.Ходилото е от синтетични, омекотени материали, го прави удобни и в същото време не позволява подхлъзване при използване.Цвички "Беко" са удобни и практични и се предлагат в стилно бяло. ..
12.99лв.
Производител: Беко
Цвички Беко черниЦвички „Беко“ са произведени в България, подходящи за танци, спорт и развлечения.Ходилото е изработено от синтетични, омекотени материали, което не позволява подхлъзване.Цвички "Беко" са удобни, практични и се предлагат в стилно черно.Продуктът гарантира стабилност при..
12.99лв.
Производител: Колев и Колев
Цвички К&К са с уникален дизайн.Те съчетават качество и стил в едно.Цвички К&К са направени от естествена кожа .Двете противоплъзгащи зони на стъпалото осигуряват идеално сцепление с подовите настилки.Цвички К&К имат ластик за по-лесно обуване.Подходящи са за спортни ..
19.99лв.
Производител: Колев и Колев
Цвички К&К са с уникален дизайн.Те съчетават качество и стил в едно.Цвички К&К са направени от естествена кожа .Двете противоплъзгащи зони на стъпалото осигуряват идеално сцепление с подовите настилки.Цвички К&К имат ластик за по-лесно обуване.Подходящи са за спортни..
19.99лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)