Навигация
Твоята Количка

Специална Промоция на цялата количка. До -10% от общата цена.

Пантофи

Пантофи

Детски пантофи изработени от памучни текстилни материали подходящи за дома и детската градина. Нека забавлението не спре! Изберете нашата колекция от пантофи за момчета. Голямо разнообразие от качествени, елегантни или закачливи и забавни пантофчета.

Разгледайте цялата колекция по-долу. може и да разгледате нашата колекция от панталони и долници и спортни екипи за момчета за по-добра комбинация.Освен атрактивните цени на артикулите, детски маркет КидсФешънКоко ви предлага бърза и сигурна доставка до всяка точка на страната.

Екипът на KoKoKids е на Ваше разположение! Телефон за връзка: 0893493345

Производител: Vi-GGa-Mi
Детски пантофи Viggami TubisКрасиви  пантофки за момче тип сандал. Актуална спортна визия и апликациите ще привлекат вниманието на детските очи! Пантофите Alex са изключително удобен модел.Удобни, практични, красиви. Лесни за обуване. Пантофите подходящи за ползване в добре затоплени..
25.00лв.
Производител: Vi-GGa-Mi
Детски пантофи Viggami MichasУдобни и практични пантофки за момче тип сандал. Красивата комбинация на цветове и картинката ще привлекат детското внимание.Пантофите Michas са изключително подходяш модел за затоплени помещения. Елегантено каре и меланж е комбинацията на уползвания памучен плат. П..
24.00лв.
Производител: Vi-GGa-Mi
Детски пантофи Viggami RadekКрасиви пантофки тип сандал. Цветовете и релефите не могат да останат незабелязани! Radek са изключително интересни. Наситен син цвят. Подходящи са за всички малки футболни запалянковци. Украсени са с футболни мотиви.Описание:Детските пантофи са изработени от..
24.99лв.
Производител: Vi-GGa-Mi
Детски пантофи Viggami Tubis Красиви пантофки тип сандал. Модерната визия и картинката ще привлекат вниманието на детските очи! Tubis са изключително удобен модел. Елегантен син дънков цвят с интересни бели точки. Пантофите са украсени със стикер.Описание:Детските пантофи са изработени от ..
24.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски пантофи Колев и Колев 120108Летен модел детски пантофи, отворени на пръстите, с модерен дънков десен. Летният модел пантофи е със стелка от естествена кожа.Детски текстилни пантофи могат да се използват в къщи или за игра навън.Изработени от памучен плат, който попива влагата..
24.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски пантофи Колев и Колев 120109Летен модел детски пантофи, отворени на пръстите, с модерен дънков десен и интересна декорация.Летният модел пантофи е със стелка от естествена кожа.Детски текстилни пантофи могат да се използват в къщи или за игра навън.Изработени от памучен пл..
24.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски пантофи Колев и Колев 120209Детски текстилни обувки за момчета, изработени от памучен плат, който абсорбира влагата.Подходящи са за употреба в дома и навън.Гъвкаво, противоплъзгащо ходило с модерна визия, задигнато в предната и задна част, за да осигури по-добра защита.Не оста..
24.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски пантофи Колев и Колев 120211Детски текстилни обувки за момчета, изработени от памучен плат, който абсорбира влагата.Подходящи са за употреба в дома и навън.Гъвкаво, противоплъзгащо ходило с модерна визия, задигнато в предната и задна част, за да осигури по-добра защита.Не оста..
24.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски пантофи Колев и Колев 120213Детски текстилни обувки за момчета, изработени от памучен плат, в цвят деним. Изключетелно красиви и подхочящи за малчугани. Удобни за обуване, благодарение на презрамката, която укрепва пантофа към детското краче.Подходящи са за употреба в дома и навън. ..
24.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски пантофи Колев и Колев 120214Детски текстилни обувки за момчета, изработени от памучен плат, който абсорбира влагата.Подходящи са за употреба в дома и навън.Гъвкаво, противоплъзгащо ходило с модерна визия, задигнато в предната и задна част, за да осигури по-добра защита.Не оста..
24.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски пантофи Колев и Колев 121111Летен модел детски пантофи, отворени на пръстите, с модерен морски десен.Летният модел пантофи е със стелка от естествена кожа.Детски текстилни пантофи могат да се използват в къщи или за игра навън.Изработени от памучен плат, който попива влага..
24.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски пантофи Колев и Колев 121112Летен модел детски пантофи, отворени на пръстите, в модерен ретро стил.Летният модел пантофи е със стелка от естествена кожа.Детски текстилни пантофи могат да се използват в къщи или за игра навън.Изработени от памучен плат, който попива влагата..
24.99лв.
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)