Навигация
Твоята Количка

Специална Промоция на цялата количка. До -10% от общата цена.

Апрески

Апрески

Апреските създават топлина, комфорт, непропускащи водата и студа, са чудесен избор за студените зимни дни. 

Нашата колекция има уникални дизайни с плътен и топъл хастар и с гумирана долна част, така че дори и в най-студените дни на детските крачета да им бъде топло.

Детските апрески са подходящи за температури от -15 до +10 градуса.

Направени от висококачествени материали те са най-добри приятели на родители, които знаят от какво се нуждае тяхното момиче.Освен атрактивните цени на артикулите, детски маркет КидсФешънКоко ви предлага бърза и сигурна доставка до всяка точка на страната.

Екипът на KoKoKids е на Ваше разположение! Телефон за връзка: 0893493345

Производител: Колев и Колев
Детски апрески 322031 Имат уникален и красив дизайн, привличащ очите на всички малки принцеси.Апреските Schuhkids са направени с топла вътрешна подплата.Отвън те са с непропускаща, водоустойчива материя.Детски апрески 322031 са чудесни за комфорта на детето ви.Регулират се на ширината с вр..
54.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски апрески 322041 Предназначени за малките дами.Те съчетават високо качество и стил в едно.Уникалният им дизайн също не остава незабелязан.Детски апрески 322041 осигуряват максимална гъвкавост и лекота на подметката.Те са с вътрешна подплата, така че дори и в най-студеното време да запазят ..
54.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски апрески 3420021 Забавен и красив дизайн.Те съчетават качество и стил в едно. Детски апрески 3420021 са за най-малките принцеси.Направени са с топла вътрешна подплата, с цел да се запазят краченцата топли.Отвън са изработени от непропускаща водоустойчива материя. Това прави детс..
54.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски апрески 342061 Стил и високо качество в едно.Те имат атрактивен дизайн в тъмно синьо с акцентни детайли и апликации. Детски апрески 342031 са предназначени за най-малките дечица.Гумирана долна част (тип "галош"),  не пропуска вода и задържа малките крачета сухи.Детски апре..
69.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски апрески 362061 са стилни и красиви.Уникалният им дизайн не остава незабелязан.Подходящи са за всяка малка принцеса.Детски апрески 362061 са произведени от водоустойчива материя,гарантираща запазването на краченцата сухи и топли през целия ден.Те имат топла вътрешна подплата, чудесна за ..
54.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски апрески 754567 съчетават оригинален дизайн и качество в едно.Красиви, в бяло и розово, те са чудесни за вашата малка принцеса.Те са направени с топла вътрешна подплата, страхотна за студените зимни дни. Отвън са изградени от водоустойчива материя, запазваща крачетата сухи и топ..
54.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски апрески Колев и Колев 382012Апрески за най-малките, със стелки от естествена вълна.Тефлоновото покритие на плата позволява по-лесно почистване.Регулиране на ширината с лепенки.Плътен и топъл хастар и гумирана долна част.Детските апрески са подходящи за температури от -15 до +10 градуса...
54.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски апрески Колев и Колев 382041Детски ботуши – тип апрески в цикламено с атрактивен дизайн.Здраво и устойчиво ходило от синтетичен каучук с противоплъзгаща система и дълбоки грайфери.Зоната, в частта под петата омекотява стъпването при ходене и щади детското краче.Гумираната долна част (тип "гал..
59.99лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)