Навигация
Твоята Количка

Специална Промоция на цялата количка. До -10% от общата цена.

Боти и ботуши

Боти и ботуши


Производител: Колев и Колев
Детски боти 954031 Колев и КолевДизайнерски спортно - елегантни боти са в черен цвят с контрастна мека яка с външен косъм в невно лилаво.Детските боти са цип от външната страна и удебелена подметка - платформа.Детските боти притежават топъл хастар, укрепена пета за стабилност, гумиран протектор за с..
81.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски боти 963071 Колев и КолевДетски елегантни боти, изпълнени в черно и украсени с лачена лента и катарама за модерна визия.Детските челси боти са снабдени с цип за лесно обуване и топъл хастар.Детските боти имат гъвкави подметка...
74.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски боти 7213081 Колев и КолевДизайнерски, красиви боти за момичета в черен цвят, декорирани със златни акценти.Качествени боти изработени от естествени материали.Притежават топъл хастар, укрепена пета за стабилност, гумиран протектор за сигурност и лепенки за бързо обуване.Петата е укрепена са п..
79.99лв.
Производител: Колев и Колев
ХАРАКТЕРИСТИКИ: Дизайнерски детски боти за най-малките момичета в цвят малина. Кожа и велур, с блестящи принтове за модерна визия. Моделът е с два ципа за лесно обуване. Подметка от термокаучук, осигуряваща отлично сцепление с различните повърхности. Петата е укрепена за повече стабилност; Си..
74.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски ботуши 9204011 Колев и КолевЗимен ботуш за момичета изпълнен в класическо черно от кожа и велур.Линията е класическа, ботушите са с висок конч с цип и с укрепена пета.Каучуковото ходило предпазва от подхлъзване.С вградената система Flexi Step, която подсигурява гъвкавост при х..
104.99лв.
Производител: Колев и Колев
Детски ботуши 954231 Колев и КолевДетски водонепромукаеми ботуши с мембрана ККТЕХ, която не позволява просмукването на вода във вътрешността на обувките. Осигурява проветривост на стъпалата и комфорт при продължителна употреба.Детските ботуши са изработени от висококачествени материалн..
104.99лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)