Навигация
Твоята Количка

Цвички

Цвички

Цвичките са идеална опция за танци, спорт и развлечение.

Направени от синтетични, омекотени материали ги прави удобни и в същото време не позволява подхлъзване при използване.

Ние сме Ви приготвили подбрани качествени продукти, от които да избирате.

Дарете свобода и удобство на Вашето дете докато то се развива и спортува.


Освен атрактивните цени на артикулите, KidsFashionKoko Ви предлага бърза и сигурна доставка до всяка точка на страната.

Екипът на KidsFashionKoko е на Ваше разположение!

Телефон за връзка: 089 785 2053

Производител: Беко
Цвички Беко белиЦвички „Беко“ са произведени в България и са изработени за танци, спорт и развлечение.Ходилото е от синтетични, омекотени материали, го прави удобни и в същото време не позволява подхлъзване при използване.Цвички "Беко" са удобни и практични и се предлагат в стилно бяло. ..
13.99лв.
Производител: Беко
Цвички Беко черниЦвички „Беко“ са произведени в България, подходящи за танци, спорт и развлечения.Ходилото е изработено от синтетични, омекотени материали, което не позволява подхлъзване.Цвички "Беко" са удобни, практични и се предлагат в стилно черно.Продуктът гарантира стабилност при..
13.99лв.
Производител: Колев и Колев
Цвички К&К са с уникален дизайн.Те съчетават качество и стил в едно.Цвички К&К са направени от естествена кожа .Двете противоплъзгащи зони на стъпалото осигуряват идеално сцепление с подовите настилки.Цвички К&К имат ластик за по-лесно обуване.Подходящи са за спортни ..
19.99лв.
Производител: Колев и Колев
Цвички К&К са с уникален дизайн.Те съчетават качество и стил в едно.Цвички К&К са направени от естествена кожа .Двете противоплъзгащи зони на стъпалото осигуряват идеално сцепление с подовите настилки.Цвички К&К имат ластик за по-лесно обуване.Подходящи са за спортни..
19.99лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)