Навигация
Твоята Количка

Сандали

Сандали


Производител: Vi-GGa-Mi
Детски текстилни сандали - произведени в Полша.Всички материали са напълно естествени и не спарват детското краче.Сандалите VI-GGA-MI са снабдени с подвижна стелка с два слоя, един от естествена кожа и един със съдържание на активен въглен, която освен правилно ортопедично развитие предпазва децата ..
24.99лв.
Производител: Vi-GGa-Mi
Детски текстилни сандалки - произведени в Полша.Всички материали са напълно естествени и не спарват детското краче.Сандалите VI-GGA-MI са снабдени с подвижна стелка с два слоя, един от естествена кожа и един със съдържание на активен въглен, която освен правилно ортопедично развитие предпазва децата..
24.99лв.
Производител: Apawwa
Детски сандали със сърца - Розов /31-36/Красиви пантофки тип балерина. Сладките цветове и релефи не могат да не останат незабелязани.Детските пантофи са изключително кокетни, с невероятен дизайн.Пантофите са изработени от напълно дишащи материали, не изпотяват детското краче.Тяхното ходило е със спе..
34.00лв.
Производител: Apawwa
Бебешки сандали с бели цветчета - Розов /17 - 20/Бебешките сандали са в розов цвят. Вътрешната част на обувката е изработена от естествена кожа. Стелката е ортопедична от естествена кожа.  Този модел бебешки сандали - ще дадат комфорт на малчуганите. Стелката на декоративните буйки е ..
20.00лв.
Производител: Vi-GGa-Mi
Детски летни пантофи Viggami Alinka kwiatki Предлагаме виизключително красиви пантофки тип балерина. Нежхо съчетание на деним и циклама не могат да останат незабелязани! Детски пантофи Justina са изключително грациозни. Удобни,красиви и практични . Пантофите са с презрамка от която държи детското..
24.99лв.
Производител: Vi-GGa-Mi
Детски летни пантофи Viggami Emilka ozdoba Предлагаме виизключително красиви пантофки тип балерина. Нежхо съчетание на деним и циклама не могат да останат незабелязани! Детски пантофи Justina са изключително грациозни. Удобни,красиви и практични . Пантофите са с презрамка от която държи детското ..
24.99лв.
Производител: Vi-GGa-Mi
Детски пантофи Viggami Lucynka Kwiatki Предлагаме виизключително красиви пантофки тип балерина. Нежхо съчетание на деним и циклама не могат да останат незабелязани! Детски пантофи Justina са изключително грациозни. Удобни,красиви и практични . Пантофите са с презрамка от която държи детското кра..
24.99лв.
Производител: Vi-GGa-Mi
Детски пантофи Viggami Marylka druk Предлагаме виизключително красиви пантофки тип балерина. Нежхо съчетание на деним и циклама не могат да останат незабелязани! Детски пантофи Justina са изключително грациозни. Удобни,красиви и практични . Пантофите са с презрамка от която държи детското краче ..
24.99лв.
Производител: Apawwa
Детски сандал с Мики Маус - Розов /20-25/Красиви пантофки тип балерина. Сладките цветове и релефи не могат да не останат незабелязани.Детските пантофи са изключително кокетни, с невероятен дизайн.Пантофите са изработени от напълно дишащи материали, не изпотяват детското краче.Тяхното ходило е със сп..
32.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)