Навигация
Твоята Количка

Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "ТОП КОКО" ЕООД (наричан по-долу kidsfashionkoko.eu) от една страна и потребителите на електронния магазин, динамични (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн kidsfashionkoko.eu (наричан за краткост сайт).

Тези условия обвързват всички потребители.

С натискането на всеки един линк или бутон, разположен на страниците на kidsfashionkoko.eu (с изключение на линка към настоящите "Общи условия" ), потребителят се съгласява изцяло с условията, приема ги и се задължава да спазва тези "Общи условия".


Данни за "ТОП КОКО" ЕООД

"ТОП КОКО" ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

 • гр. Добрич, ул. Вардар 32, вх. Г, ап. 9, ЕИК по БУЛСТАТ: BG207390057
 • Наименование на доставчика: "ТОП КОКО" ЕООД
 • Седалище и адрес на управление: гр. Добрич, бул. "25-ти Септември" №23;
 • Адрес за управление на дейността и адрес за отправяне на жалби от потребители: гр. Добрич, бул. "25-ти Септември" №23, E-Mail: dmkoko@abv.bg, тел. за връзка: +359 897 852 053.
 • Вписване в публични регистри: ЕИК: BG207390057 (Търговски регистър към Агенцията по вписванията).


Контакт с надзорни органи:

Адрес и телефон на ТД НАП Добрич: 9300 Добрич, ул. "Независимост" 7, тел. за връзка: +359 58 653 517, +359 58 653 611,

 • e-mail: td_dobrich@ro08.nra.bg | http://nap.bg/page?sId1123csT=8&id=546&textMode=0
 • Комисия за защита на потребителя: гр. София, ПК 1000, пл. "Славейков" 4А, ет. 3, 4 и 6; тел. за връзка: 02/ 9802524, гореща линия: 070011122; www.kzp.bg
 • Комисия за защита на личните данни: гр. София, ул. "Иван Естатиев Гешов" 15, тел. за връзка: 02/9153518, www.kzld@cpdp.bg
 • Комисия за защита на конкуренцията: гр. София, бул. "Витоша" 18, тел. за връзка: 02/9356113, www.cpc.bg


РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията не е задължителна при поръчка. 

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще използвате за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка.

Необходимо е да изберете и парола. 

След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да  коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката.

С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.


ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които kokokids.bg получава при регистрацията ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите - приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите, в случаи на възникнали проблеми, свързани с поръчката. 

www. kidsfashionkoko.eu гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под  никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от горе описаните. 

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на kidsfashionkoko.eu заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.


ПОРЪЧКА

Регистрацията при поръчка не е задължителна.

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официални празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начин на доставка и начин на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон, ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по e-mail или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил. 


ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. 

Цена за доставка:

 • поръчка до 100 лв.  - зависи от теглото и тарифата на куриера (които се добавят към сумата на поръчката )
 • поръчка над 100 лв. - от изпълнителя се поема само сумата за куриерска услуга. 

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска компания Еконт.  

Всички цени в електронен магазин kidsfashionkoko.eu са с включен ДДС. Електронен магазин kidsfashionkoko.eu има правото да променя цените, обявени в сайта без предварително уведомление на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените, kidsfashionkoko.eu има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. При неизпълнена поръчка, електронен магазин kidsfashionkoko.eu се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена. 

Уважаеми клиенти на kidsfashionkoko.eu искаме да Ви информираме, че цените, продуктите и снимките се обновяват на всеки 24 часа. Възможно е даден продукт да не е актуализиран, за което ние имаме грижата да Ви информираме преди да бъде обработена поръчката Ви, като Вие запазвате правото да се откажете, ако не Ви удовлетворява цена, снимки, описание след актуализиране.


ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

 1. Една или всички  от поръчаните стоки не са в наличност. В този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
 2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка. 
 3. Липса на телефон за контакт с потребителя. 

При възникване на проблеми с доставката по наша вина, всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи, последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Плащане с карта.

Плащане с PayPal акаунт.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за контакт адрес.


Рекламация и Връщане на продукти

При възникнали ситуации за рекламация на продукт поради дефект или желание за връщане на продукт, може да се направи в 14-дневен срок, като се спазят изискванията поместени в нашият уеб магазин.
- Форма за известяване при желание за връщане на продукт: Рекламационна Форма
- Информация за изискване при връщане на продукт и/или отказ от поръчка/продукт: Информация и Формуляр

Данни

При допусната неточност в описанието на продуктите в нашият уеб сайт (размери, големина, тегло и т.н.), то Вие имате право да прегледате данните на продукта и при неточност, можете да откажете продукта още при приемането му при доставчика. В противен случай (ако приемете продукта, заплатите доставката и продукта при доставчика), то тогава можете да заявите отказ от продукт.